Fit thuis

Waarom dit platform?

We weten allemaal in wat voor bizarre tijd we nu zitten. We hebben de hele dag niks te doen maar in plaats van dat we de hele dag rust en vrije tijd hebben, ervaren we toch juist meer stress en vermoeidheid. Daarom zorgen wij er door middel van dit platform voor dat jij je na school niet meer verveelt, je even kan ontspannen en ook nog fit blijft.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lara, Mijntje, Guusje en Felix. We zijn vier leerlingen van het Raayland College. Voor het vak O&O (onderzoek en ontwerpen) hebben wij een project opgestart. We zien steeds vaker dat jongeren zich ontzettend vervelen na school. Dit komt vooral door de coronacrisis. Na school mag en kan je nergens heen en thuis zit je al de hele dag. Wij vinden dat daar verandering in moet komen. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de jongeren iets te doen hebben na school, zonder dat ze de deur uit hoeven? Daarbij leek het ons ook een goed idee om extra te letten op de gezondheid. Zo blijven de leerlingen  ook nog eens fit. We hebben dus uiteindelijk bedacht om een platform op te stellen waarin je van alles kunt vinden over hoe jij ervoor kan zorgen dat je je niet meer verveelt na school.

Wil je iets vragen?

Wil je iets vragen? Of wil je gewoon graag iets aan ons kwijt? 

Informatie

Corona heeft ontzettend veel invloed op de jongeren. We zien dat er jongeren zijn die sport als een houvast hebben omdat ze anders gewoon niet meer weten wat ze moeten doen. Vandaar ook deze website. Op onze website kun je niet alleen sporten en recepten bekijken, maar ook je verhaal delen. Er is een mogelijkheid om een stukje te schrijven over hoe jij je voelt of over hoe goed je al bezig bent met sporten. 

Naast het sporten zien we ook dat de jongeren hun studenten leven flink wat impact heeft gekregen door corona. Ze kunnen nu natuurlijk niet uitgaan en niet (volledig) naar school. Hierdoor missen ze natuurlijk veel sociale contacten en kunnen ze zich eenzaam gaan voelen. 

RECEPTEN

[ intro ]

Work-outs

Hier vind je links met bewegingslessen, work-outs en andere leuke activiteiten.

Scroll naar top